有時晚飯諗去邊食係一個大難題,又要平又要飽又要好食,今日就帶住小胖女去街既時候就要面對呢個問題,係諗唔到又肚餓既時候,掃街係唯一出路啦,諗到太子,行街行到累就見到呢間韓食既街頭小食店,抱住一試既心情去食啦,點知十分之驚喜,鋪面就唔算好大架啦,以外賣為主,但門口就放左幾張枱比人坐食,我地睇完餐牌後就叫左幾個炸雞,一個芝士包蛋同一個飯食由於全部食物即叫即做,所以要稍等一下,先黎係甜辣炸雞同之士炸雞,炸雞熱辣辣,好香,食左唔油膩,非上好食,至於芝士味就係面頭有好大PAT 芝士,一由於岩岩炸好,一齊咬好重芝士味,岩哂喜歡之士既朋友,兩碗炸雞亦都好快比我地食哂再黎就係芝士蛋卷同泡菜炒飯,蛋包住左厚厚既芝士,好滑同好重芝士味,口感好正,另外炒飯辣辣地,份量夠,兩個人食岩岩好,最後小胖女居然點左榴槤炸雞,由於小弟唔食榴槤,所以出唔到食後感比大家只見小胖女不斷食不斷叫好好味,好香榴槤味,希望喜歡食榴槤既朋友岩食啦,價錢非常經濟,想掃街,食得飽,又要平,又好食,不訪試下
,至於芝士味就係面頭有好大PAT 芝士,一

兩個人食岩岩好
,最後小胖女居然點左榴槤炸雞
,由於小弟唔食榴槤,所以出唔到食後感比大家

想掃街,食得飽,又要平,又好食,不訪試下
2016-10-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 甜辣炸雞
  • 芝士蛋卷