2021-05-07
#懲罰黃店💛 想食好耐嘅韓國嘢,終於搵到人一齊去食🤤超級多人排隊呀想食嘅話真係一定要book枱!呢度嘅環境裝飾得好靚,一入去就會見到滿滿嘅匙扣牆,好似去咗韓國嘅感覺🥰價錢唔算超級平但係值呢個價錢嘅,全部嘢都整得有心同好食☺️我同我個frd一嚟就話好想食炸雞,一定要食呢度嘅炸雞🤣雙拼有得試兩隻味就唔使十五十六唔知揀邊款味🤪Outdark嘅炸雞有配埋勁多薯條、薯格同扭扭薯條,我哋飽到要打包d雞走🤣佢嘅炸雞炸得啱啱好,醬亦唔會搞到精華嘅雞皮淋咗,食到醬嘅濃味亦食到炸雞嘅香脆,好幸福🥰甜辣有少少微辣,唔會死辣冇甜味,香蒜蜜糖個texture比較黏d,甜甜哋亦食到蒜味,高質!😆炸蝦飯卷入面粒炸蝦都仲係脆嘅,配埋清爽嘅醃蘿蔔同青瓜可以去膩,個蛋亦增加咗口感🤤DIY飯團好似係我第一次食,真心覺得超好食🤯唔知係我未試過其他定呢度真係咁好食,首先有得自己將兜飯碌成波波已經好興奮,食落口係有麻油同紫菜嘅鹹香,配埋飯素同蟹籽,簡簡單單已經勁好食🤤必試!食炸雞梗係要配酒啦,見呢度有唔同味嘅米酒就嗌嚟試試🥸一嚟到我同個frd都驚訝咗,佢個兜好似巫婆攪毒藥嗰d大煲🤣飲就係用碗嚟飲,感覺幾有風味🤣賣相特別之餘,味道都
食炸雞梗係要配酒啦,見呢度有唔同味嘅米酒就嗌嚟試試🥸一嚟到我同個frd都驚訝咗,佢個兜好似巫婆攪毒藥嗰d大煲🤣飲就係用碗嚟飲,感覺幾有風味🤣賣相特別之餘,味道都係唔錯嘅,偏甜比較易入口,仲有微微嘅蜂蜜味,滿足!😛呢餐都真係食得好開心好滿足,誠意推介大家試試呢間高質黃店!