2023-11-04 399 views
大角咀其實好多隱世美食架,今次同朋友去食左呢間都係非常值得推介同埋被人看見!我地分別點左每人一人餐,餐既組合係每人有一碗花甲粉、兩串串燒、一杯飲品。套餐花甲粉(中辣,米線、粉絲)花甲粉鮮味同辣味都好足,非常之過到口癮呀!同埋花甲數量都有誠意架!湯底係鮮鮮甜甜既味,食完唔會口渴呢!串燒(孜然牛肉串、羊肉串、一口豬頸肉、肥仔豬大腸)我食花甲粉時已經被鮮甜湯底吸引左,點知到串燒黎到,真係好驚喜呀!因係連串燒都咁出色,全部都唔會燒到乾身,豬大腸及羊肉串更是推介!味道突出,加上有肉汁!好正呀!!孜然雞翼食左咁多正野,正常發揮既雞翼就比下去了,不過都係正!好驚喜呢度店舖小小,但真係充滿誠意的煮野食呢!飲品點左王老吉同埋馬蹄爽,都係罐裝飲品,無特別影相了。

套餐花甲粉(中辣,米線、粉絲)

串燒(孜然牛肉串、羊肉串、一口豬頸肉、肥仔豬大腸)

孜然雞翼

飲品點左王老吉同埋馬蹄爽,都係罐裝飲品,無特別影相了。