2021-01-24 144 views
電話叫外賣真係好方便,我哋經外賣平台係餐廳巷弄叫了幾碗台灣麵和飯,網上拎左優惠碼,全單可以減$20。第一次食巷弄,我哋叫左台灣紅燒牛肉麵,巷弄滷香大碗飯,12小時慢煮豬軟骨麵,三盒都有附送餐飲,叫左一杯熱洛神花茶,一杯凍冬瓜茶,一杯凍水蜜桃茶。先講餐飲,冬瓜茶真係好好味,水蜜桃茶就有小小偏甜,我自己加左小小水先啱啱好,熱洛神花茶好暖胃。巷弄滷香大碗飯,滷水餸唔多但夠食,都幾入味,份量適中。台灣紅燒牛肉麵和12小時慢煮豬軟骨麵的湯和麵係分開裝的,所以麵唔會因為太長時間而發漲。值得一讚的係兩碗麵的肉都好夠林,輕輕一咬就得,仲好入味!

巷弄滷香大碗飯,滷水餸唔多但夠食,都幾入味,份量適中。

2021-01-14
Waiting Time
15 Minutes (Delivery)
$80 (Lunch)