2022-02-20 17 views
Bluebird coffee正正喺上環C出口隔離, 位置極方便,岩晒今日凍冰冰又落雨入去暖下食個tea。嗌左兩款muffin, 第一款有淡淡嘅茶香,食落一啲都唔甜覺得係輕食之選👍👍然後第二款係朱古力味,呢款食落甜而不漏👍中間仲有少少流心架!呢度嘅手沖咖啡好特別,都係我第一次喺啲cafe試到,飲到正野真心滿足手沖咖啡主要有四款,我地揀左Yirgacheffe同Peru, 雖然才疏學淺我都唔太識分啲咖啡味,但就算係冇研究開我都覺得好好飲都幾值得飲下!呢兩款咖啡都帶有果香,飲落唔會過濃嘅苦澀味,好易入口。加上係用sake杯咁斟黎飲,寧舍特別同埋係會令你細細品嚐
2022-02-20
$100 (Tea)