2020-11-22 114 views
朋友推介素食店,book到位就嚟試下~book了晚上7:30, 好攪笑地當晚7:15才收到confirm booking 來電~可能星期五full house 所以睇下會唔會no show 啦~一坐底,唔使講,一定係叫杯招牌飲品"火龍果紅茶乳酪", 唔太甜,味道清新,淡淡紅茶及乳酪味道,好好飲,但略為細杯左dd主菜我揀左"番茄水牛芝士薄餅", 新鮮熱辣辣出爐,薄既餅底脆卜卜,充滿水牛芝士味道另外朋友揀左"茄香猴頭菇蒟蒻麵",味道比較淡,試過一次is ok👌🏻下次會試朋友推介的"菠蘿炒椰菜花飯"~店內環境較為擠迫,與鄰檯沒有距離,而現場多為一班的女士們,所以都嘈雜,很難與同伴傾偈,故沒有繼續試到甜品~埋單轉場
朋友推介素食店,book到位就嚟試下~

番茄水牛芝士薄餅

茄香猴頭菇蒟蒻麵

,很難與同伴傾偈,故沒有繼續試到甜品~埋單轉場

2020-11-13
$180 (Dinner)
番茄水牛芝士薄餅
  • 蕃茄水牛芝士薄餅