2024-01-12
今次同朋友一齊去試一間食材極高質,地點又就腳既燒肉店🏯:八木橋日式燒肉店上網望見啲相已經好吸引👀🌺 A4香蔥薄切岩手和牛,脂肪細緻分佈平均,燒落牛肉味香濃,肉質幼嫩可口,再配上香葱、蛋、燒汁同炸蒜每一啖都令人回味🫦 推薦指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌺 A5和牛西冷扒,肉眼見到啲脂肪呈雪花形,已經超級心心眼!和牛肉質鮮嫩可口,仲有大量帶有少許油脂嘅肉汁流出,強烈推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌺 海鮮>牛油香草藍青口、清酒蜆肉、比目魚西京燒,一個字正!🤟🏻青口、蜆肉爽口彈牙又帶有海水鹹香鮮味。比目魚每塊肉質都滑溜無比,食完和牛再食海鮮,極之充實,大力推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌺放題式任食鮑魚,味淋魚干,韓風瓷壺醬油牛肋肉,一試再試,不停添食,由新鮮到惹味到香口,多種不同款式既食物帶來味蕾上既刺激,絕不能錯過!十分推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌺放題式任食A4和牛,回本之食,有4款不同既部份,都係最佳之選。由於我地十分愛吃和牛,所以我地不停encore左好多牒,食極都唔會夠🥰 好彩店員好友善,每次都好快上菜,真係大滿足!極力推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食材豐盛又頂級,店員好友善,地理位置方便,推介👍🏻
上網望見啲相已經好吸引👀 🌺 A4香蔥薄切岩手和牛,脂肪細緻分佈平均,燒落牛肉味香濃,肉質幼嫩可口,再配上香葱、蛋、燒汁同炸蒜每一啖都令人回味🫦 推薦指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🌺 放題式任食鮑魚,味淋魚干,韓風瓷壺醬油牛肋肉,一試再試,不停添食,由新鮮到惹味到香口,多種不同款式既食物帶來味蕾上既刺激,絕不能錯過!十分推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🌺 放題式任食A4和牛,回本之食,有4款不同既部份,都係最佳之選。由於我地十分愛吃和牛,所以我地不停encore左好多牒,食極都唔會夠🥰 好彩店員好友善,每次都好快上菜,真係大滿足!極力推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食材豐盛又頂級,店員好友善,地理位置方便,推介👍🏻