勁食生蠔好耐了!生蠔迷同事介紹咗呢間食生蠔話質素唔錯,放工去左食天后分店近啲,我記得佢尖沙咀都有分店~店小小但好多客,平日都full晒!龍蝦刺身 (活龍蝦套餐 $788)龍蝦刺身好新鮮,有淡淡龍蝦既鮮甜味,放係檸檬片上枱,甜味配有檸檬既清香,好fresh!地中海紅蝦$256/2隻這款地中海紅蝦比日本的更大更甜,又爽身,仲去埋殼,好方便!主要食法國蠔🤩生蠔由淡到濃咁樣排好晒,由Krystale 、Josephine、Corallos、Belon、Gillardeau 、到Belon可順住食!做檸檬開始順時針食!每一隻都好鮮甜😋啖都係幸福感覺😌😌😌特別最中意最尾壓軸既蠔皇(Belon)蠔后(Gillardeau)🥰龍蝦🦞湯(活龍蝦套餐)龍蝦湯味道勁濃郁,而且同好鮮甜,仲要好好多龍蝦肉!高質☺️龍蝦意粉 (活龍蝦套餐)好有口感!白汁濃淡啱啱好!好惹味,龍蝦數量不少,一d都唔孤寒!🍱餐廳:蠔灣 (水星街) (天后)🏫地址: 📌天后水星街28號耀星華庭地下1號舖

龍蝦刺身 (活龍蝦套餐 $788)

地中海紅蝦$256/2隻
這款地中海紅蝦比日本的更大更甜,又爽身,仲去埋殼,好方便!

主要食法國蠔🤩

龍蝦🦞湯(活龍蝦套餐)
龍蝦湯味道勁濃郁,而且同好鮮甜,仲要好好多龍蝦肉!高質☺️

龍蝦意粉 (活龍蝦套餐)

🍱餐廳:蠔灣 (水星街) (天后)
🏫地址: 📌天后水星街28號耀星華庭地下1號舖