2023-11-07 1020 views
經朋友介紹,今晚嚟到天勝食晚飯,步入餐廳員工有禮帶入座,奉上熱茶和毛巾,眼見都有兩三枱日本客人光顧 ,有點置身係日本嘅居酒屋一樣。除咗menu 外,員工還會遞上是日推介的黑板,板上有數十款食物,多不勝數,有刺身,佐酒小食,燒魚,煮物 等等!睇左一輪,問問員工有什麼推介,最後決定點了…..响螺刺身,秋刀魚刺身白子😋,碎葱toro 小卷,免治雞肉伴日本蛋,牛仔骨,忌廉薯餅,薯仔牛肉,😅點了太多食物,食物好有水準,刺身新鮮鮮甜。總括嚟講,服務很好,有點像日本家庭式的小店,雖然價錢有一點小貴,但食物質素中上,我和朋友對今餐都非常滿意,一定會再嚟☺️☺️☺️😝
響螺刺身
响螺刺身,秋刀魚刺身
碎葱吞拿魚腩卷
白子