2024-09-30 388 views
📍CARVERBookmark咗依間西餐廳好耐,最近見到佢午市餐牌好抵食😍 4人同行1人免費,今日 lunch一於試吓!入到去就覺得環境好高檔,仲有個乾式熟成櫃,質素一定有保證🌟🍽️3 COURSES $268🥗芝麻菜沙律結合了芝麻菜的清新、帕瑪火腿的鹹香、原種蕃茄的甜美以及帕瑪森芝士的濃郁,口感層次分明,食落去完全唔會膩,真係每一口都充滿驚喜😋🥩香烤羊T骨扒主菜的羊T骨扒真係好正!經過精心烤製,外焦內嫩,肉質鮮嫩多汁。搭配千層忌廉焗薯的滑順與香菇的鮮甜,完美平衡油膩感,羊肉香味再加上肉汁的點綴🤤味道完美!🥝熱帶鮮果馬斯卡彭芝士杏仁撻甜品以馬斯卡彭芝士為基底,搭配新鮮的熱帶水果和杏仁的香脆,甜而不膩,口感層次豐富,吃完之後讓人感覺十分滿足,為整餐劃上完美的句號🥰🥰。整體來說,CARVER的餐點和環境都讓我非常滿意,服務也很周到,下次一定要帶多幾個朋友一齊來享受!真係好想再試其他菜式,期待下次再來!😄✨
📍CARVER

🍽️3 COURSES $268