距離地鐵站一兩分鐘路程,門口相當隱蔽,不過沿路有牌仔指示方向😛 本身只係為左醬油蟹而來,估唔到其他菜式都一樣有水準,成餐飯冇一樣嘢係伏,仲幾好食添😋 好少見韓國才會提供雪凍咗嘅凍水,呢樣嘢要大讚😎😎🦀 醬油蟹連飯 $380 😍推薦‼️超大盤醬油再加上金黃色嘅蟹膏😛 蟹肉吸收晒醬油嘅精華,鮮甜味為主,又唔會過鹹,口感香嫩🤤🤤 倒左醬油同蟹膏落去撈飯,不得了🥺🦀 蜂蜜黃油炸雞 $130 😍推薦‼️炸雞擺咗一陣仲係熱辣辣🔥雞肉不至於嫩滑,但亦唔會鞋口,重點係雞皮香甜,十足嘅牛油香氣!🦀 海鮮辣湯麵 $130辣度較高,食咗兩條麵,條脷已經熱辣辣🥵 味道唔錯,但我頂唔住🥵🦀 牛肉炒粉絲 $128份量十足,粉絲每條都好入味,味道唔錯!不過再濕潤啲就更好~

好少見韓國才會提供雪凍咗嘅凍水,呢樣嘢要大讚😎😎

🦀 醬油蟹連飯 $380 😍

🦀 蜂蜜黃油炸雞 $130 😍

🦀 海鮮辣湯麵 $130

🦀 牛肉炒粉絲 $128
份量十足,粉絲每條都好入味,味道唔錯!不過再濕潤啲就更好~