2016-06-13 593 views
之前一直想試,見到荃灣開分店,可以唔洗去到旺角比較遠,但見到食評好怪同好少,不過試下都可以。可能沒多期望,食完後感覺得好好味。好滿足。粉絲蛋卷(唔記得正統叫咩),加埋醬好好食不過好難用叉拮黎食,d料好易散。蜜糖咖喱烤雞,值得推薦,真的不錯蜜糖甜甜配咖喱好夾,咖喱有少少辣但我唔食得辣既人都覺得岩岩好,超好食。雞又外脆內嫰,正。沙律,覺得普通,和外面食到差不多,唔建議食。題外話,這間可能岩岩新開,冇酒精飲品。烤雞最好配酒精飲品才滿足,希望盡快攞到酒精飲品果個牌吧。場內唔顯眼有個指示牌,可以係出面帶酒精飲品進場,記住keep收據,因隨時有咩野都係自己帶入黎,唔係關店事。不過最終都係問場內職員再確定生效與否。(今晚外帶酒精飲品到場,有keep單)

可能沒多期望,食完後感覺得好好味。好滿足。

粉絲蛋卷(唔記得正統叫咩),加埋醬好好食
不過好難用叉拮黎食,d料好易散。

蜜糖咖喱烤雞,值得推薦,真的不錯

沙律,覺得普通,和外面食到差不多,唔建議食。

粉絲蛋卷
蜜糖咖喱烤雞