2024-06-18
今日想去朋友屋企玩,想食lunch但食飯時間周圍都好多人,朋友介紹左專做外賣便當嘅舖頭,就決定買走上去佢屋企食。間舖頭位置都有少少隱世,但行多兩步絕對值得。蘭王醬油漬M5和牛丼 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️難得嚟到,就試下最特別嘅,又蘭王蛋又和牛就一定要試。和牛份量夠多,煮完唔會硬,仲係好軟身,好易咬開,食到油香有肉味,配埋隻蘭王嘅蛋香,撈埋飯真係冇得輸!關東煮10貫 🅰️🅰️🅰️🅰️小食嚟講,呢10貫個性價比幾高,大大舊,選料亦唔錯,我特別鍾意食隻海帶,爽得嚟都可以吸到湯頭嘅味道,唔錯。仲有私心推薦嘅獅子狗(見親都會叫😂)當然仲有多隻蘭王蛋啦😆我朋友就叫多個稻庭烏東。我見到個樣咁吸引都偷食左d😝隻烏東唔係普通貨,煙煙韌韌,配埋酸酸甜甜嘅日式芝麻醬,係咁熱嘅天氣真係特別夾。呢間小店主力做外賣,係大型商場、連鎖餐廳林立之下,可以提供到另一d選擇畀附近工作嘅人,算係佢嘅一大賣點,重點當然係食物唔錯,員工好nice,我地叫餐嘅體驗很好,推介畀大家!
間舖頭位置都有少少隱世,但行多兩步絕對值得。
蘭王醬油漬M5和牛丼 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️
關東煮10貫 🅰️🅰️🅰️🅰️