2020-03-19
環境真係好靚, 坐得又舒服, 服務好周到, 基本上服務等級絕對係高級.會幫手換碟, 所以服務分加分!醬油+辣油+醋辣油係小辣, 唔算太辣的.餐牌反而係唯一比較可惜既地方, 因為選擇不多, 例如小籠包, 中式牛柳都無但性價比卻十分之高, 價錢不算貴, 因為食物質素算高.水煮Angus牛, 呢個真係好好食, 口感夠軟滑, 味道又重, 辣味岩岩好,唔會話過份地辣,底下有芽菜. 牛肉真係太好食, 所以令我覺得份量有點不夠食, 因為食完仲想食既關係!客家雞, 雞既肉比較滑唔老,有小小口感. 味道本身雞味不太重, 點小小醬食更好,主要係口感爽滑, 廚師功力十足.炒烏東, 呢碟既牛就比較乾硬小小, 但夠香, 加左小小黑椒,如果食得辣既人黎講應該食唔出辣味, 姐係bb辣左右,如果平時唔太食得辣, 會feel到小小, 大約既辣度就係咁, 水煮牛當然比呢個辣平均價每位300左右 係質素同服務環境黎睇, 絕對抵食, 如果選擇再多返d 會更出色!
會幫手換碟, 所以服務分加分! 醬油+辣油+醋
辣油係小辣, 唔算太辣的. 餐牌反而係唯一比較可惜既地方, 因為選擇不多, 例如小籠包, 中式牛柳都無
但性價比卻十分之高, 價錢不算貴, 因為食物質素算高.
底下有芽菜. 牛肉真係太好食, 所以令我覺得份量有點不夠食, 因為食完仲想食既關係! 客家雞, 雞既肉比較滑唔老,有小小口感. 味道本身雞味不太重, 點小小醬食更好,
主要係口感爽滑, 廚師功力十足. 炒烏東, 呢碟既牛就比較乾硬小小, 但夠香, 加左小小黑椒,
如果食得辣既人黎講應該食唔出辣味, 姐係bb辣左右,