平時都極少會去中環嘅,咁岩今個月頭陪朋友黎睇醫生之後行下街,想搵D野E下肚~  咁 咁岩經過0.0 就入黎試下囉~ 開頭仲以為呢頭都會貴D  但點知原來雲吞麵都係32蚊碗咋!  麵份量正常,+3隻大雲吞 再+D辣醬  ~ wow  其實簡單已經好好食麵條質量,一開始我仲以為應該唔係咁好食,唔會岩我食,, 但點知一放入口,又唔錯呀,可能因為辣醬惹味,所以啖啖都覺得可以的 滿足的然後因為我比較大食........ 哈哈!  試左一碗 翻尋味!! 所以叫多一碗= =同埋同朋友一齊叫左份油菜 $16 份量ok抵食,而  今次有 鮮牛肉,鯪魚球,雲吞!鎮店三寶!   鯪魚肉係人手打,配上香蔥,特別好味,再+上秘製辣醬的湯   wowowowow   好食到形容唔到呀 !!!  鮮牛肉普普通通,但可以食到自然 無添加的味道,唔咸唔淡,都ok架~

2019-03-04
Waiting Time
13 Minutes (Dine In)
  • 雲吞鯪魚球雙拼麵