2024-09-29 2671 views
星期日特登入嚟食行到過嚟排咗差唔多一個鐘,830入座本身就係想食佢個蟹肉奄列,芒果糯米飯點知叫乜冇乜,退而求其次想食個粉絲煲同蠔餅,都冇!大佬,星期日830乜都冇都算,係咪至少要喺出面個menu寫返冇乜嘢食,又或者同排隊嘅人講聲先?個感覺好似俾你呃咗入嚟咁,排咗成粒鐘同我講乜都冇!最後叫咗個醉貓虎蝦炒河,生菜包同蝦餅生菜包$88又細碟又咸醉貓炒河$98一嚟到真係呆咗,我去啲19連鎖餐廳食都冇咁細碟,返九龍城食唔好?呢度個位置都唔係方便㗎喇味道就ok,但真係太咸,同太細碟粟米蝦餅$88冇乜特別,唔係好食,有啲粟米喺中間泰奶$38個杯細都算,用膠杯真係好掃興,咁嘅質素我出返尖沙咀買ChaTraMue唔好?睇返覺得好似好mean,但真係唔過分,我嘅體驗就係咁差P.S.啲員工幾nice,不過有個泰妹聽唔明廣東話一開始亂咁答我嘢總之可以唔使食,俾錢食咗個寂寞!
星期日特登入嚟食

行到過嚟排咗差唔多一個鐘,830入座

本身就係想食佢個蟹肉奄列,芒果糯米飯
點知叫乜冇乜,退而求其次想食個粉絲煲同蠔餅,都冇!

最後叫咗個醉貓虎蝦炒河,生菜包同蝦餅

生菜包$88

又細碟又咸

醉貓炒河$98

味道就ok,但真係太咸,同太細碟

粟米蝦餅$88

冇乜特別,唔係好食,有啲粟米喺中間

泰奶$38

睇返覺得好似好mean,但真係唔過分,我嘅體驗就係咁差

總之可以唔使食,俾錢食咗個寂寞!