這間越南餐廳於同區內不過不失,堂食環境是比其他越南餐廳舒服淸潔。疫情其間,家人都不想外出用膳,所以點了外賣自取。點了四款食物,如下:生牛湯河-味道一般,湯底較淡,不值一嘗。雞絲扎肉湯檬-湯底淡味,雞肉好「鞋」,無乜味道,越南河基本酸甜汁都冇跟埋。香茅豬扒湯河-豬扒幾淋,不過部分係「生」既,不能接受!!這款菜式是小朋友食,剛巧我剪開見到豬扒係生嘅!生豬扒咁都得?如果小朋友食咗真係不堪設想!豬扒未熟!酸辣鳳爪-味道ok,不算很䜹熱檸水-苦澀,外賣又冇俾糖總括來說,同區的越南餐廳,越北好一般,更何況食物是生的,外賣好求其,不會再幫襯,怕怕!唔想搵命博!

生牛湯河-味道一般,湯底較淡,不值一嘗。

豬扒未熟!

酸辣鳳爪-味道ok,不算很䜹
熱檸水-苦澀,外賣又冇俾糖

TakeAway