2021-11-07
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🪑環境衛生: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻想知道又靚又好玩地方, fai.lok仲會分享張相攝影心得, 相信大家睇得La Cafeteria食評,都知道係近期錦田大熱cafe,餐廳利用摩洛哥風設計,好似親身去摩洛哥感覺。La Cafeteria都係以pizza同open sandwich為主Pizza - 黑松露雜菌 ( $130 )依個唔係餡料有黑松露,係整餅底放左黑松露,薄餅餡料主要放左芝士,菇同火箭菜。整體表現唔錯。Open sandwich- 牛油果配煙三文魚 配沙律 ( $85 )無睇清楚,原來有得揀沙律or薯條,侍應幫我預左係沙律,不過都無咩所謂,沙律加左黑醋,都好好食,好口胃,煙三文魚既咸味,中間爽住牛油果,絕配。不過麵包就硬左少少,所無食到包邊。每日特製飲品佢地每日都有一款特製飲品,可能bartender重手左,杯野個人覺得幾酸下。fai.lok小貼士:-10點拎籌派完即止,不設預先訂枱,建議早啲黎拎位,有人9點就會
💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🪑環境衛生: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
想知道又靚又好玩地方,
fai.lok仲會分享張相攝影心得,
相信大家睇得La Cafeteria食評,
都知道係近期錦田大熱cafe,
餐廳利用摩洛哥風設計,好似親身去摩洛哥感覺。
Pizza - 黑松露雜菌 ( $130 )
Pizza - 黑松露雜菌
薄餅餡料主要放左芝士,菇同火箭菜。
整體表現唔錯。
Open sandwich- 牛油果配煙三文魚 配沙律
侍應幫我預左係沙律,不過都無咩所謂,
沙律加左黑醋,都好好食,好口胃,
煙三文魚既咸味,中間爽住牛油果,絕配。
不過麵包就硬左少少,所無食到包邊。
每日特製飲品
可能bartender重手左,
杯野個人覺得幾酸下。
fai.lok小貼士:
-10點拎籌派完即止,不設預先訂枱,建議早啲黎拎位,有人9點就會黎排隊
想知更多詳情, 去ig@ fai.lok.mode睇下靚相
-La Cafeteria只開星期六,日
-La Cafeteria人手唔係太多,所以出餐時間唔係好快,等餐時可以去影下相先