4 day(s) ago
喺灣仔合和對面呢間摩登泰菜,開業唔耐,近排經過見到推出左港人身份證優惠同埋消費滿額優惠,好吸引!呢間泰鑫由泰藉廚師主理,菜式新鮮多樣,裝修舒服,價錢親民👍🏻炸蝦餅 🍤呢款經典泰式蝦餅外脆內嫩,蝦肉鮮甜,咬落去彈牙,搭配特製的酸辣醬,真係好開胃😋大蝦冬陰公🥣冬陰公有分細同大size $48細既係一人份量。呢碗冬陰公雖然細,但真係酸味同辣味岩岩好,湯底濃郁,仲有大大蝦肉,蝦肉鮮嫩,飲落去令人振奮!香茅、檸檬葉的香氣襲來,絕對係冬陰功嘅經典代表!🍋🌶️泰式黃咖哩配薄餅🍛 咖哩香氣四溢,味道濃郁,輕輕一沾薄餅,就能感受到咖哩的豐富層次,入口即化😍原個菠蘿炒飯🍍 份量好足,菠蘿炒飯真係好大碟,飯粒塞滿晒整個菠蘿,色彩繽紛,味道均衡,菠蘿嘅天然甜味同米飯嘅鹹香完美融合,菠羅好鮮甜🎉必叫芒果糯米飯🥭🍚 個芒果好香甜,啲糯米飯啱啱整起熱辣辣,淋上椰汁,香味濃郁,口感滑溜,食落去真係一口接一口,甜而不膩💖係我近期食過其中一間最好食嘅芒果糯米飯見佢寫住呢排有優惠:身份證上有 *2,3,8,9* 嘅朋友就可以送唔同小食,每日三點後黎食,滿$300以上仲可以有折扣!
炸蝦餅 🍤
大蝦冬陰公🥣