2007-08-03
琴晚一行六人去左呢度開餐: 芒果沙冰好甜好凍~~正串燒: 有牛, 豬, 雞, 鴨腎同豬頸肉, 我就覺得牛同鴨腎最好食, 真係好野味架, 值得一讚, 仲有青木瓜沙津, 酸辣冇骨鳳爪同柚子沙津, 三種沙津味道都一般, 冇乜驚喜.到主菜出場, 我地叫左: 鹽燒烏頭魚, 炸蝦餅, 冬蔭公蝦湯, 泰式炒蜆, 炒菜, 泰式咖喱炒蟹同蒜蓉飽鹽燒烏頭魚就真係好好味, 佢地用特制既香草加上海鹽黎燒, 條魚燒得啱啱好, 又鮮又野味, 下次再黎一定要叫呢樣~~正炸蝦餅唔係好得, 因為d蝦唔係好新鮮冬蔭公蝦湯都唔錯, 有好多蝦同草菇(我既至愛)泰式炒蜆就麻麻地喇, 都食唔到蜆既鮮味, 泰式咖喱炒蟹都係一樣, 蟹又冇乜鮮味, 個汁又太甜, 用法式蒜蓉飽"點"黎食就好味d最差係個炒菜, d通菜好老好多渣, 我冇食過, 一來太飽, 二來個賣相都麻麻地埋單都係八百幾蚊, 我地六個人每人都係百幾蚊咋, 以咁既價錢食咁多野, 唔錯架喇!!
芒果沙冰好甜好凍~~正
炸蝦餅唔係好得, 因為d蝦唔係好新鮮
冬蔭公蝦湯都唔錯, 有好多蝦同草菇(我既至愛)