2018-09-09 227 views
同事介紹先知有間店係到買珍珠奶茶飲品店。小店當然要支持下。飲品選擇好普通嘅,但加珍珠,椰果,仙草或蒟蒻都唔過$20一杯 仲想點。最愛買百香果加椰果。不過記住要少甜或半甜,因為叫左少甜都覺得甜甜地,有時唸,會唔會老細忘了少甜呢。因為我試過一次揾人代買幾甜,個次少甜左都仲好甜 但因為大旺制,可能亂左,但平時都記住少甜安全D呀!佢近呢幾個月,加左好多少食三文治,熱狗,冷麵等少食。上次早餐太飽,試下佢碎蛋三文治 加左生菜同蕃茄,如可多加生菜仲好啦!其車試過冷麵,個麵身就“林”左少少 可以爽身D就好,同埋有水,隔清或再倒下水先比客更佳。但老闆好好傾,支持下少店 到附近,不況幫襯下。
同事介紹先知有間店係到買珍珠奶茶飲品店。