2023-02-02 1202 views
畢業之後返CU睇展覽,順便係CU食埋野,讀書時候都會黎coffee corner食,食物性價比高👍湯粉、意粉、下午茶雞髀都抵食,收銀姐姐落單快但服務態度一如以往咁差😓⋯讀書時候被訓練要諗好叫咩野食先去收銀台,講慢少少落單都會比收銀姐姐說教,繁忙午飯時段會有好多人排隊,久不久都有時會見到收銀姐姐比說話慢少少落單嘅同學聽,叫同學下次點做可以快D。雖然比人感覺態度係差😒但繁忙時段都諒解今次同朋友返大學係非䌓忙時段光顧,未有人排隊,去收銀台想叫幾樣野食,遲左幾秒講下一樣,比收銀姐姐話下次可以連住講,佢會落得切單,有一段時間冇黎,叫野食冇以前咁純熟可以急口令式落單😆我哋叫左意粉、湯河,味道保持讀書時候水準,性價比都係咁高👍意粉份量多,大學食物價錢比出面抵食。係大學canteen習慣食完離開會自己收拾返餐具,負責收拾餐具職員哥哥同嬸嬸同以前一樣咁nice,見你用完餐,會有禮貌地詢問你用完餐未,主動幫忙收走👍以性價比黎講係抵食,大家叫野食前記得要諗好食咩同講快D,位收銀姐姐由我讀書到畢左業都係負責坐收銀落單,見Openrice 有其他評論講及收銀職員待客態度,如果講究服務可能會深同感受🙄

• 意粉
  • 雞髀、湯河