2024-05-22 913 views
Flames本身都聽過朋友介紹過,今次第一次去試。比預期更加好食🥹今次我哋去咗海濱匯既分店,雖然舖頭喺商場入邊,但環境好chill,好有氣氛!服務態度我俾滿分,店員超級nice!卡邦尼薄餅🧀🍕薄餅上有意式煙肉、鵪鶉蛋、意大利奶酪芝土、忌廉、巴馬臣芝士同馬蘇里拉芝士等等。咬落去好豐富,雖然有三種芝士但係唔會好漏同埋好拉絲!煙肉烤到好香,餅底咬落去有彈性,仲有脆脆地🤪10安士肉眼扒配 忌廉薯蓉 🥩我哋嗌咗五成熟,牛扒煎得好香,肉質超粉嫩,同埋好Juicy!薯蓉打得好軟滑,好重忌廉既味道🥔🥔LYCHEE LEMONADE 🥂飲品叫左冇酒精既mocktail,杯飲品漸層粉紅色好靚😗飲落去酸酸甜甜,幾清新🫶🏻呢間餐廳OpenRice訂位經常做緊優惠!有興趣嘅朋友仔,可以留意吓😎

卡邦尼薄餅🧀🍕

10安士肉眼扒配 忌廉薯蓉 🥩