2024-04-28 116 views
Gym咗幾個week, 💪🏻💪🏻💪🏻修身成功又可以出嚟放任狂食,放題真係一個唔錯嘅選擇 🤤🤤🤤,想食乜就食乜,人多人少都可以食多款食物,最啱d鍾意一餐多口味、樣樣試少少嘅朋友~ 🥰🥰🥰諗諗吓不如出返個放題巡遊專題推介,呢次係呢幾個月第6次,就由{放題巡遊.6}開始啦 😂😂😂今次去呢間係位於旺角瓊華中心12/F, 🦞🦞🦞 我哋揀咗個龍蝦任食嘅D4 套餐, 宜家做近🤑🤑🤑 半價優惠,超抵高CP~ 火鍋配料係QR code度點就會自動送上嚟,好多款式嘅火鍋配料都有,特別推介以下幾款 :1.)牛肉片 🥓🥓🥓 超新鮮,好正 👍👍👍 2.)串燒都唔錯啦~ 🍢🍢🍢3.)炸曼頭都有 😋😋😋⭐️⭐️⭐️ 麵食有罕見嘅紅羅白麵 & 紫薯麵,好健康,不妨一試 👍👍👍⭐️⭐️⭐️ Asahi任飲 🍺🍺🍺 cheers~

1.)牛肉片 🥓🥓🥓 超新鮮,好正 👍👍👍
2.)串燒都唔錯啦~ 🍢🍢🍢
3.)炸曼頭都有 😋😋😋

⭐️⭐️⭐️ Asahi任飲 🍺🍺🍺 cheers~

• 牛肩胛
  • 澳洲M5和牛