2022-09-03
𝙃𝙤𝙥 𝙎𝙯𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩, 𝙎𝙖𝙞 𝙒𝙖𝙣 𝙃𝙤🥢話說朋友係上年八月訂位,因為疫情原因要去到今年八月中先食到,都真係夠晒誇張😳佢個叉燒飯同個焗豬扒飯有最低消費🤯最少要叫六至八人份量,好彩今次黎食都算多人,兩個都可以叫嚟試吓!個人比較鍾意個豬扒飯,連埋隻流心蛋一流。叉燒就略嫌太肥,個人比較鍾意瘦叉。個人最鍾意條馬友,三葱龍躉球,咕嚕肉。咕嚕肉隻肉唔同平時食開嗰種,佢將塊肉捲埋一齊嚟煮,所以佢叫做千層咕嚕肉🤭😋一般鍾意食蝦多士,但個蝦多士確實好足料,食完都唔會覺得好濟。小炒王都唔錯,好惹味。三葱龍躉球好有鑊氣,龍躉件件都好大嚿,啖啖肉🤤🤤滷水墨魚片都唔錯嘅,但同樣嘅質素可能喺其他地方可以以平啲嘅價錢食到都唔出奇。總體覺得都唔錯,勝在可以自帶酒水,都慳返唔少㗎🤭.📍G/F, Lai Wan Building, 39 Shau Kei Wan Road, Sai Wan Ho #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $450-500 pp
總體覺得都唔錯,勝在可以自帶酒水,都慳返唔少㗎🤭
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10
💰Price: $450-500 pp