2023-09-17 314 views
16/9即興打電話book位,男職員服務態度非常好👍🏻好有耐性幫我預約👍🏻不停幫我睇下仲有邊日日子有位👍🏻好開心book到17/9夜晚🎊去到餐廳排隊等入座,速度都好快,好有效率,男職員帶位入座仲盒仲會詳細介紹/講解點落單。落完單都好快,10分鐘左右就已經到。熊仔超級可愛,震下震下,因為開左爐隻熊仔慢慢溶,一溶果下會有少少湯彈出黎,中途想要幾張紙巾,問女職員拎幾張紙巾,佢比1張,我再叫佢比多張感覺已經怪怪地。 戲玉嚟啦!!到我食完碟牛,我知道職員會收起,但我係我一路係到夾緊菜,個女職員問都唔問,突然插隻手埋黎收起隻碟。我望一望佢,佢黑口黑面走左去。我都算!男職員提提我仲有半個鐘交枱,幫我上埋甜品,我地就快快食完個火鍋,麻煩女職員幫我地收收枱面d野,我自己一邊用濕紙巾抹一抹張枱,點知個金金地頭髮既女職員收野係到大大力疊碗,仲彈到d湯四圍都係,以為一下手滑唔小心,點知連續三下都係咁大力疊碗,係我張到倒d湯落個鍋到,果條有湯既毛巾就放係我部電話上面,我眼都凸埋,我出聲,另一個女職員叫佢唔好再,另一個再過黎收。整體黎講係ok ,係一個女職員服務態差到爆,仲有2盤菜係爛既,女職員都有幫我換過,不過

整體黎講係ok ,係一個女職員服務態差到爆,仲有2盤菜係爛既,女職員都有幫我換過,不過都有d爛。試過就算,食到一肚氣唔會再黎食。反而出面food court間間d服務態度勁好。