2020-07-16 230 views
隔咗幾日就已經好掛住越南嘢食😍見到越北牛肉粉專門店入面幾多人食👥所以就入咗去試下🤪.河內咖喱雞配米飯🍛咖喱唔係好辣,非常適合送飯🍚雞件份量都幾多,不過唔算好嫩🐓旁邊仲有啲酸蘿蔔絲🥕整體都幾好😆.鮮蝦米紙卷 (2件)🌯個 size 啱啱好可以一次過擺入口食😉入面有生菜🥬青瓜絲🥒紅蘿蔔絲🥕檬粉、鮮蝦🦐多重口感,我覺得點少少撈檸汁好好味😋.越南海蜇沙律🇻🇳🥗有海蜇、青瓜、紅蘿蔔絲、芹菜、花生🥜份量大又清爽💦.椰汁斑蘭糕 (4件)💚表面略為輕輕硬咗少少🤏🏻不過都夠煙韌,而且甜度適中🤤.水晶芒果沙冰🍹芒果好甜🥭面頭有好多西米,咬落係爽口嗰種😗.椰汁冰🥥椰子味非常濃郁☺️沙冰咁飲幾正
水晶芒果沙冰🍹芒果好甜🥭面頭有好多西米,咬落係爽口嗰種😗
椰汁冰🥥椰子味非常濃郁☺️沙冰咁飲幾正