2011-05-03 543 views
以前間中都有黎呢度晚餐,不過尋日黎到先知原來又改頭換面,一入黎見到晚餐無左半自助式其實有小小失望兩位老人家先到,但唔知點解一路無人理佢地(到左起碼15分鐘),連餐牌都無一個,到我地黎到叫左餐牌都等左5分鐘先有得睇可能尋日係假期,加上岩岩轉形式,所以D人都仲好新手,全場5,6枱客,有2個樓面,兩個類似經理既人都搞到好似好忙咁個餐牌係有好多款式既,所以揀野食都揀左好耐,同埋慣左舊既style突然睇新menu會唔慣搞完一輪落哂order等野食,見到D waiter set枱都拎哂貓紙驚做錯,雖然係好小心,但客人見到你對住張貓紙做野難免會有怪怪地既感覺食物方面唔多作評價,因為本人唔算識食,但係講番態度就真係有小小問題食到最後記得餐牌上寫住會有餐飲coffee or tea,問個經理樣既人佢同我地講餐飲唔包要另叫,都算,明明記得寫住,所以問左waitress拎番個牌黎睇,再問佢佢先話3-course set dinner 唔包,4-course先包,但係我地呢枱就係有兩個4-course,果位經理樣既人咁樣膚顯左我地會唔會有回兒哪個呢?講真一杯餐飲先幾多,閒閒地食你一個3-course都要$33
講真一杯餐飲先幾多,閒閒地食你一個3-course都要$338啦,唉.....
家人都一致認為,呢度無下次,本身都係因為有熊貓會籍先會黎,因為有8折
依家連續會都慳番
2011-05-02