2018-03-25
講起蘭桂芳 大家會諗到d咩呢??通常大家只會諗起🍺🍻🥂🍾🍹🍸🥃不過原來蘭桂芳 內藏高質素餐廳🍽🍽朋友大大力推介呢間高質餐廳💪🏻💪🏻仲兼且提醒想食既朋友 最好打電話☎️留位 唔係就要等好耐好耐啦😂餐廳lunch set menu有好多選擇 價錢合理 種類好多元化 侍應亦十分貼心 見我地二個諗左好耐 都未決定到食咩🤯🤯侍應主動介紹每個set 既特別之處 好貼心噢😍😍餐廳設計時尚 簡約 好適合二個人談談心❤️❤️半開放式廚房設計 可以見到廚師為我地精心烹調 坐起隔離都聞到好香噢🤤🤤朋友選擇完全完美演譯5成熟既肉質肉質鮮嫩 口感一流 牛肉肉汁完全鎖實外層煎得岩岩好 👍🏻👍🏻肉味香濃 🐮🐮我就選擇羊肉肉質幼嫩 表層微微煎封🐑🐑羊汁沒有流失 羊「蘇」味不會太重 更加凸顯到羊肉既鮮甜味 yummy yummy 😋 飯有添加味素 突顯心思麻醬豆腐 豆味濃郁 麻醬調味 一流👍🏻👍🏻還配有清新沙律 蔬菜好新鮮👏🏻👏🏻是日午餐 係我起中環既一大新嘗試今餐好滿意朋友既推介 😘😘
通常大家只會諗起🍺🍻🥂🍾🍹🍸🥃
不過原來蘭桂芳 內藏高質素餐廳🍽🍽
朋友大大力推介呢間高質餐廳💪🏻💪🏻
侍應亦十分貼心 見我地二個諗左好耐 都未決定到食咩🤯🤯
侍應主動介紹每個set 既特別之處 好貼心噢😍😍
餐廳設計時尚 簡約 好適合二個人談談心❤️❤️ 半開放式廚房設計 可以見到 廚師為我地精心烹調 坐起隔離都聞到好香噢🤤🤤 朋友選擇
肉質鮮嫩 口感一流 牛肉肉汁完全鎖實
外層煎得岩岩好 👍🏻👍🏻