2021-07-11 312 views
依度啲菜式唔係度度有,想試新嘢🤪,可以嚟試試🙌🏻。🏷溫泉蛋天婦羅($68)香港好少地方有溫泉蛋🥚天婦羅,我見過嘅得一兩間有。如果未食過,不妨試一試。外皮炸咗個兜兜,然後裝住會郁嘅生蛋😛。唔好覺得奇怪,其實依道菜就係甘嘅樣。如果一啖一啖甘咬住食,啲蛋會湧出嚟🙀。有食家話一啖食晒佢🤣唔好嘥左啲蛋。不過我個口就比較細,所以...我係飲左一部分蛋,再慢慢咬😬。食依件溫泉蛋好考功夫下😂。🏷池魚仔唐揚($65)啲魚仔🐟成條都食得,唔油膩,好香口,依個我好鐘意食🤤。🏷橫行綠野卷($128)食完先發現同餐牌唔同樣,好似少左塊綠色物體😂(圖片只供參考🙊😂)。其實依個係軟殼蟹🦀飛魚子反卷嚟,用鼓油飯包。正正常常甘,好食,但少咗啲我期待嘅驚喜😬。另外仲有免費沙律菜同埋飯反甜品🍮送🥳
依度啲菜式唔係度度有,想試新嘢🤪,可以嚟試試🙌🏻。

🏷溫泉蛋天婦羅($68)

🏷池魚仔唐揚($65)
啲魚仔🐟成條都食得,唔油膩,好香口,依個我好鐘意食🤤。

🏷橫行綠野卷($128)

另外仲有免費沙律菜同埋飯反甜品🍮送🥳
沙律菜