2023-06-12 908 views
見到呢度新開就黎試下啦!環境好舒服,位置闊落,夠光猛,望出去好開揚,食野都開心啲擔擔麵 $68望落去紅紅地,本身都驚好辣,但食落又唔算好辣,岩晒唔食得辣既我!佢個湯好濃,但又唔會好咸,花生味較重,都好香。配搭住麵食好夾!個麵韌度剛好,幼身,但食落爽口!唔錯!牛肝菌炆豆腐 $108上枱仲熱辣辣!個人好鍾意食牛肝菌,只味好香,又有咬感!吸晒啲汁,好味!豆腐內裡好滑,大大舊,沾滿汁,好食!送飯一流!芙蓉炒桂花翅 $128好大碟,我地兩個人食,爭啲食唔晒蛋白好嫩滑,有蛋香味。炒得唔錯!夾住爽脆既素翅食別有一番風味!高力豆沙加香蕉$92最後食返個甜味先完美每次食上海野都會叫高力豆沙,好鍾意食!炸到外脆內軟,中間埶辣辣,好鬆軟!豆沙唔會太甜,加埋香蕉既甜,剛剛好!本身都好食,但建議一定要加香蕉,好味程度提升幾度!呢度既食物唔會好咸,好合胃口,環境同食物都高質既素食餐廳,好滿足既一餐!佢個二人餐都幾多野食,好似好過散叫,下次試下先!
見到呢度新開就黎試下啦!

環境好舒服,位置闊落,夠光猛,望出去好開揚,食野都開心啲

擔擔麵 $68

個麵韌度剛好,幼身,但食落爽口!

唔錯!

牛肝菌炆豆腐 $108

上枱仲熱辣辣!
個人好鍾意食牛肝菌,只味好香,又有咬感!吸晒啲汁,好味!

豆腐內裡好滑,大大舊,沾滿汁,好食!送飯一流!

芙蓉炒桂花翅 $128
好大碟,我地兩個人食,爭啲食唔晒

高力豆沙加香蕉$92
最後食返個甜味先完美

每次食上海野都會叫高力豆沙,好鍾意食!
炸到外脆內軟,中間埶辣辣,好鬆軟!

佢個二人餐都幾多野食,好似好過散叫,下次試下先!

2032 views