2019-06-18 1146 views
呢間店喺pmq附近,一入到好似去咗外國咁,全店得我一個係亞洲人😂 由於主打外國人,所以meun全部英文,食材都係香港人比較小接觸,而家配搭都好新穎,絕對係新派嘅創意素食!根據外國食素食嘅經驗話我知,餐廳多數著重食材原味,只會落好小調味,比較多係香草,但煮出來都好好味,今次難得試呢間網紅西素餐廳,非常期待呀!叫咗近年好hit嘅acai berry bowl同埋咩都有,類似all day breakfast嘅buddha bowl。唔知點解,兩樣嘢都冇咩味😂 所以我評論唔到係好唔好味。acai berry莓味唔重,唔酸亦唔甜,seed加berry yogurt唔算太夾,可能因為太稀,似飲多過食,所以口感好怪🙈buddha bowl有好多嘢,但冇咩係好食,而中間個綠色醬係勁酸,成盤得蕃薯蓉比較正常😂 其他嘢撈埋一齊又好怪,分開食又冇味,我諗我唔太識欣賞🙈🙈🙈 整體價錢偏貴,如果唔係個環境舒服,都未必會再去食🙈

整體價錢偏貴,如果唔係個環境舒服,都未必會再去食🙈