2024-03-21
📍 壺 地址: 尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈heath慶方地庫S12號舖平方地庫呢度美食雲集,入到嚟見到呢間簡約嘅茶飲好特別,佢嘅配料有豆花茶凍等等好吸引,店內的材料由台灣直送,全部都係真材實料。作為全港首間以果凍作主題的茶飲店,一定要試👉 黑芝麻奶凍鮮奶💰 $48😋😋😋😋.8/5黑芝麻奶真係唔常見,見到呢度有就一於試試佢,見到佢黑白分明望落去都幾正,飲落超級多黑芝麻,而且奶凍又香又滑,叫咗無甜,飲完冇負擔之餘,覺得自己都幾養生,唔錯✨✨✨✨🤭🤭🤭👉玉蘭香綠latte+豆漿凍💰 $33+6😋😋😋😋.5/5自家創作,呢個可以走甜,飲落好香嘅茶香味,加埋好香濃嘅豆漿凍好似食緊豆腐花一樣真係好推薦佢呢個豆漿凍😆😆回頭: yesYesyes!!店舖好多特色飲品,絕對係值得一試😚😚😚😚 #壺 #全港首創 #新潮茶飲 #果凍特飲 #尖沙咀 #茶飲店 #台灣直送 #養生 #慶方 #香港餐廳推介
👉 黑芝麻奶凍鮮奶
💰 $48