2023-03-13 41 views
新蒲崗工廈開了間隱世西餐廳,餐廳食物選擇都幾多,我地點左燒牛肉雙重芝士漢堡。這個漢堡真係好大個,而且肉質非常嫩,配上兩層芝士、生菜、蕃茄、洋蔥,味道更加濃郁。價格也不算貴,只要$130,非常超值。另外,我地仲點左鹽燒龍蝦尾拼帶子配龍蝦汁,呢道菜號龍蝦都好新鮮,燒烤過後,口感更加彈牙,伴菜仲有沙律同薯條,薯條都幾脆。作為甜品控,當然不能錯過他們的提拉米蘇窩夫。這個甜點真的是太好食了,窩夫鬆軟香脆,提拉米蘇的味道也非常濃郁,再加上一杯提拉米蘇咖啡,簡直是完美的組合。最後我仲點了是日精選蛋糕,係芝士蛋糕,蛋糕口感柔軟,芝士味都好濃郁。

• 提拉米蘇咖啡
  • 提拉米蘇窩夫