2020-11-23
店舖好近地鐵站,不過應該係近A出口,不是Openrice所寫嘅D出口!餐廳應該以外賣為主,因為座位得2個,不過對住玻璃窗,都有少少View睇🤪漢堡以為得牛扒。。佢地竟然有新配搭🙊Set 1 :🧀鹹牛肉芝士蛋漢堡($39)免治牛肉不會真係好鹹。個蛋做得好出息,因為超厚身,加上溶左嘅芝士,特別好食!平時夾開白麵包,當三文治咁食,今次用左呢隻包,係特別飽肚。加上椰菜絲,有少少蔬菜🥬,就增加口感🆗除左沙律醬,我仲食到有茄汁~又甜又酸,I’m lovin it🥰白桃沙冰(+$12)好香桃汁💕好少會有,所以我都幾推薦!Set 2:🥑牛油果松葉蟹肉漢堡($46)呢款係健康之選!而且涷食~牛油果係醬,不是牛油果肉,如果佢有啲牛油果粒就會更好。重點係松葉蟹肉,佢吾係得裝飾,係真係成個包都充滿曬!一絲絲幼長,甘美鮮甜的海洋味道!熱Latte (+$5)中Size~奶真係好厚!即沖espresso!暖入心💖整體來講,冇諗過原來漢堡包可以配出咁多新配搭,唔係剩係得牛肉,配豬頸肉午餐肉都可以,十分搞笑💓💓💓
漢堡以為得牛扒。。佢地竟然有新配搭🙊
Set 1 :
🧀鹹牛肉芝士蛋漢堡($39)
白桃沙冰(+$12)
好香桃汁💕好少會有,所以我都幾推薦!
Set 2:
🥑牛油果松葉蟹肉漢堡($46)
熱Latte (+$5)
中Size~奶真係好厚!即沖espresso!暖入心💖