今日友人話新開左間居酒屋係九龍灣就膽粗粗試下佢,價錢正常!環境可能新開,幾好!佢依間居酒屋應該迎合香港人口味,除左燒物同炸物仲有定食同拉麵。我地叫左醬油川海老。。聞上去幾香,不過甜醬油不平均,食幾隻物得一隻有味!一般!燒北寄貝就無牛油香,酒味太濃!無左鮮味!麻!燒鮑魚就口感正常!一般!我叫左個北海道牛油拉麵(味噌)。。湯底唔夠香,麵質就太過糊口!而我朋友叫左個火炎牛拖羅拉麵(辛味噌)。。湯底唔算話差,仲幾特別,飲落有卡樂B什菜條味!牛肉正常,不過唔夠半生熟(侍應話係半生熟黎)!麵質同我果個一樣!侍應服務正常,不過有啲亂,可能新入行!希望有待改進啦!
醬油川海老
燒鮑魚
燒北寄貝
北海道牛油拉麵
火炎牛拖羅拉麵
2018-06-21
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)