2019-04-21 199 views
元朗千色對面原來新開左唐記☝🏻😳喂個新promotion 又幾抵咁!有飯有點心有野飲🧐🤤($32)🎈章魚肉餅飯甜豉油配蒸飯是不可少🤪!肉餅結實肉質但唔會太硬!章魚粒粒口感qq👍🏻 飯量都好多!重有菜伴碟🎈燒賣一籠4粒!杞子係試面既豬肉燒賣🥰抵食孖寶!重有包茶送!!🎈糯米雞($20)足料👍🏻👍🏻大隻雞!我個隻入面重有雞翼🤪!糯米岩岩好唔會太硬!入面有豬肉,臘腸,冬菇🤤好香既麻油味🤗食完一隻飽到全日🥰甜包包係($13/3個)🎈奶皇包🎈香芋包🎈黑芝麻蓉包三個色入面我最喜歡奶皇☝🏻因為最香滑🤤 香芋溶,芝麻蓉熱辣辣既時候食係重creamy 既!外皮都唔係淨係得個色嫁!有啖啖啖既味道👍🏻就算買左番屋企再蒸/叮都個包外皮都唔會太硬👍🏻🎈香菇雞包軟熟包包!入面有大大舊雞👍🏻 雞肉都好滑!🎈鮮竹卷一籠三件☝🏻腐皮水份足夠🤤入面d 料都好足茨汁係面頭🤤🤤🤤木耳蝦米等等🎈香煎蔬菜🥬香菇包兩面都煎到金黃色☝🏻入面多菜!入面有木耳👍🏻口感幾爽外層脆卜卜🤪香口野☝🏻一盅兩件配番杯茶岩岩好🤝
元朗千色對面原來新開左唐記☝🏻😳

喂個新promotion 又幾抵咁!
有飯有點心有野飲🧐🤤($32)

🎈章魚肉餅飯

🎈燒賣
一籠4粒!杞子係試面既豬肉燒賣🥰

抵食孖寶!重有包茶送!!

🎈糯米雞($20)
足料👍🏻👍🏻大隻雞!我個隻入面重有雞翼🤪!
糯米岩岩好唔會太硬!入面有豬肉,臘腸,冬菇🤤
好香既麻油味🤗食完一隻飽到全日🥰

甜包包係($13/3個)
🎈奶皇包🎈香芋包🎈黑芝麻蓉包
三個色入面我最喜歡奶皇☝🏻
就算買左番屋企再蒸/叮都個包外皮都唔會太硬👍🏻

🎈香菇雞包
軟熟包包!入面有大大舊雞👍🏻 雞肉都好滑!

🎈鮮竹卷
一籠三件☝🏻腐皮水份足夠🤤入面d 料都好足