疫情之下,相信好多飲食業都面臨住經營困難既壓力,今日經過太子,見到有間新開張嘅餐廳,當然要入去支持下💪🏻餐廳以食燒肉做主題,地方好闊落,枱又夠大,4個人相信都唔會覺得迫🤣------1. 牛五花+豚腩肉 $78 7/10首先set都包麵豉湯,泡菜同飯,都幾抵食🤤牛同豬都係五花既關係,燒出黎會不停出油,而且無特別調味,大家可以自由選擇醬汁,可以一邊燒一邊調味,我加左燒汁同芥辣,送飯唔錯😋2. 牛五花+雞腿肉 $78 6.5/10牛肉都係五花,雞肉就有點大件,一開始都擔心會燒得唔熟,所以建議大家要係塊鐵板凍之前燒到熟先好食🙈本身睇落好似好少野,食完先知原來都幾飽,鐘意食燒肉既,不妨一試~

------
1. 牛五花+豚腩肉 $78 7/10

2. 牛五花+雞腿肉 $78 6.5/10
2020-07-10
$80 (Dinner)