2020-11-26
前排經過囍匯, 見到餐廳裝修好準備開張已經諗住試, 但因為灣仔LUNCH TIME永遠周圍都好多人, 所以幾次都未成功食到。今日行到去拎籌,門口個STAFF同我地講等幾張就到我地,所以我地決定等。🤭等到大約13:25就入去坐~雖然係吧枱, 但有位食就唔理喇。😂吧枱可以直接望到CREPE 嘅製作過程, 都算係幾好view lol我地今日2個人order咗3樣嘢:Crab & Avocado Stack 牛油果蟹餅 – 牛油果, 蟹肉, 蕃茄粒, 好REFRESHINGSausage Party 腸肉蘑菇 – 呢度嘅PIZZA係酥皮PIZZA,感覺冇咁飽肚, 啱女仔食~Pink Delight 紅粉佳人 – 玫瑰味嘅crepe + custard+ 荔枝+野莓+ cream + 乾玫瑰碎, 好靚又好食2個女人咁樣叫份量啱啱好~食晒都唔會太飽~
我地今日2個人order咗3樣嘢:
2個女人咁樣叫份量啱啱好~食晒都唔會太飽~