Restaurant: Crepe Delicious (Urban Cafe)
Terms & Details:
  • Cathay members can earn HKD 4 = 1 mile when dining at Cathay partner restaurants. Standard Chartered Cathay Mastercard® holders can earn an additional HKD 4 = 1 dining rewards when they pay with their card, for a total of HKD 4 = 2 miles.
Crepe Delicious📍灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖星期四放工,喺港島返工嘅中學同學專程過嚟搵我食晚飯,喺我公司附近嘅利東街打卡之後,我哋隨便搵咗一間有得食甜品嘅餐廳,坐低傾吓偈,食吓嘢。好彩我哋去得早,因為我哋無事前預約,坐低大概半個鐘內上下層都已經滿座,遲一步都無得食!我其實一直都有留意呢間餐廳,因為我朋友好鍾意食crepe,不過因為未夾到時間,所以今次就等我同中學同學試吓好唔好食先,之後再帶佢嚟食! 💰$138慢烤手撕豬肉可麗餅 🐖佢揀咗signature嘅鹹crepe,內餡係慢烤手撕豬肉、紅蔥、燈籠椒絲同Mozzarella Cheese,味道其實同Pizza餡料有幾分相似。我幾鍾意佢嘅醬汁,味道濃郁,十分惹味,crepe皮厚薄恰好,即使有大量芝士都唔會覺得太肥膩! 💰$328法式焗波士頓龍蝦 🦞中學同學出名愛食海鮮同牛排,但因為我唔食牛嘅原故,所以揀咗焗龍蝦做main。呢隻波士頓龍蝦大隻、肉厚,以法式方法烤焗,能鎖住肉汁,亦更能將龍蝦香氣帶出。以燈籠椒粒、蘑菇粒加上Parmesan、Mozzarella同Cheddar Cheese調味,焗完仲
Crepe Delicious
📍灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖

💰$138
慢烤手撕豬肉可麗餅 🐖

💰$328
法式焗波士頓龍蝦 🦞
中學同學出名愛食海鮮同牛排,但因為我唔食牛嘅原故,所以揀咗焗龍蝦做main。呢隻波士頓龍蝦大隻、肉厚,以法式方法烤焗,能鎖住肉汁,亦更能將龍蝦香氣帶出。以燈籠椒粒、蘑菇粒加上Parmesan、Mozzarella同Cheddar Cheese調味,焗完仲多咗幾分芝士嘅香味,拌入蒜香意粉內食,更加滋味!

💰$108
紅豆抹茶忌廉可麗餅 🫘🍵
我相反點名要食甜嘅crepe,所以呢款口味由我話事。店員介紹時,特別highlight一個重點,只有「with gelato」嘅甜品名先配有一球gelato!考慮到佢好鍾意食麻糬,我自己又鍾意抹茶口味,所以我揀咗紅豆抹茶忌廉crepe,配hazelnut gelato!

淨係賣相已經好靚仔,四粒mochi整齊排好,裏裏外外都唧有抹茶cream同混入粒粒大紅豆,crepe皮亦帶有抹茶香味,整體甜度適中,加上乳脂較低嘅gelato,食落格外清爽。

Crepe Delicious出品嘅gelato嚴選意大利直接入口嘅食材,日日新鮮製造,比一般配方嘅雪糕更低卡、更健康,而且單點一球要$38,所以我會建議大家揀有gelato嘅crepe,感覺性價比更高!

💰$38
升級套餐 🍽️
晚市提供以優惠價$38Upgrade Set Menu,可以選擇湯或小食,再配送hot / iced tea,計落都幾抵食。因為佢唔鍾意食沙律同牛油果,所以我哋無揀到香烤雞肉蔬菜沙律同牛油果醬藜麥多士,而係揀咗辣味香草炸魷魚圈,跟凍檸茶。

辣味香草炸魷魚圈 🦑
一份有炸魷魚圈五件,伴有少量沙律,賣相好醒神。金金黃黃嘅麵衣包裹住爽口嘅魷魚,灑上香草點綴,大人細路都實會爭住食。

• 紅豆抹茶忌廉可麗餅
2024-09-27 0 views
🏮係利東街入面,利東街好有氣氛,好啱食飽飽去打卡📸餐廳有上下兩層,部分設有卡位,環境舒適!🍝煙三文魚番茄忌廉闊條麵煙三文魚捲成玫瑰花🌹造形,十分igable~ 忌廉汁加入了番茄,酸酸甜甜,令到更加開胃!🐮香烤西冷牛扒 (12oz) 選配 燒薯叫咗medium, 肉質鮮嫩,牛味香濃!超級建議配上肉汁,十分美味;另外也有海鹽可以選擇!伴碟嘅燒薯、蒜頭、蘆筍 同迷你紅蘿蔔也十分出色!🥞伯爵茶金寶可麗餅 🥥配椰子Gelato作為這頓飯既作結,可麗餅餅皮口感煙韌,香濃嘅伯爵茶cream 配上香脆嘅金寶,味覺和口感上也得到滿足😋 椰子Gelato帶點鹹香使椰子味更加突出🌟🍊Orange Juice酸酸甜甜,入面有好多果肉!

🏮係利東街入面,利東街好有氣氛,好啱食飽飽去打卡📸
餐廳有上下兩層,部分設有卡位,環境舒適!

🍝煙三文魚番茄忌廉闊條麵

🐮香烤西冷牛扒 (12oz) 選配 燒薯
伴碟嘅燒薯、蒜頭、蘆筍 同迷你紅蘿蔔也十分出色!

🥞伯爵茶金寶可麗餅 🥥配椰子Gelato

🍊Orange Juice
酸酸甜甜,入面有好多果肉!
  • 伯爵茶金寶可麗餅
  • 香烤西冷牛扒
🇭🇰 Wan Chai 灣仔|Crepe DeliciousCrepe is a French 🇫🇷 dish which is like a pancake, 🥞 but thinner in size and usually has 2️⃣ varieties, which are sweet and savoury crepes. In Crepe Delicious, you can try both with lots of toppings and stuffings to choose from! 👀 Here are my orders:🍄‍🟫 Chicken Fettuccine in Black Truffle Cream Sauce 🍝If you love truffles like I do, this is a go-to for you! 😍 Their truffle sauces are so heavy and they even added a lot of mushrooms 🍄‍🟫 inside, which double down on the

If you love truffles like I do, this is a go-to for you! 😍 Their truffle sauces are so heavy and they even added a lot of mushrooms 🍄‍🟫 inside, which double down on the truffle flavours! The fettuccine is on the chewy side which I love a lot about it too! 😌

🐖 BBQ Ribs with French Fries 🍟
Their BBQ sauce for the ribs is amazing! 🤩 The BBQ sauce is very flavourful and has a bit of sweetness inside, ☺️ so it won’t be too heavy in taste that gets you full very quickly. The meat around the bones 🍖 are tender too which makes them easy to be eaten off and won’t be too troublesome to handle the bones! 🦴

🥞 Double Tiramisu Crepe with Gelato 🍧
This is their famous sweet crepe dessert which I also highly recommend! 👍 The inside of the crepe is filled with tiramisu flavoured cream 😍 while there are more on the side! The crepe is thin and soft and when you eat it with the gelato 🍨 on top, which can also be a sorbet, 🍧 the flavour brings you to heaven! 🪽I would definitely come back for more crepe, perhaps trying out different flavours! 🤩

📍Shop G26&F26A, G/F, Lee Tung Avenue, 200 Queen's Road East, Wan Chai
💲Price per person: $237 + 10% service charge
2024-09-23 95 views
與久未相見的舊朋友竟然在街上重遇,他提議到這咖啡室午聚一番。我們以牛油果蟹餅作為頭盤。醃過的蟹肉和有些牛油果、乾蔥、蕃茄和刁草,趁以三片多士。不知何解,是調味不夠嗎?吃下蟹味毫不突顯,其他食材亦然,就只覺得吃著一坨東西。猶幸多士夠脆,是唯一可取的地方。店子名物可麗餅,我們要了手挪豬肉,配料是燈籠椒、紅洋蔥以及莫扎里拉芝士。慢煮的豬肉細嫩仍保存汁液,可惜食味同樣過淡。最奇怪的是可麗餅,很大陣粉味,是未夠熟嗎?法式焗波士頓龍蝦我們跟配意粉。龍蝦占米多意即芝士焗龍蝦,內容也有切粒蘑菇和燈籠椒,焗得未夠透。意粉不過不失,普通意粉一堆。檸檬梳打過甜過膩,談不上清爽,不過癮。龍蝦之外,其他乏善可陳。

Crab & Avocado Stack

BBQ Pulled Pork Crepe

BBQ Pulled Pork Crepe

Boston Lobster Thermidor

Lemonade Soda

龍蝦之外,其他乏善可陳。
Lunch
  • BostonLobsterThermidor
2024-09-17 40 views
食物方面相當有水準,兩種意粉都不錯。卡邦尼意粉很creamy,蒜香意粉的蒜味充足,意粉的硬度剛剛好,完美的。飲品方面,亦above average。反而甜點一般,略嫌Crepe 太軟淋,偏甜,味道沒有驚喜,但還是不錯的。下次會試吓水果口味。另外,因為有OpenRice的預約折扣,所以性價比很高。而唯一不滿之處是店員整體的服務態度有很大的提升空間,多問兩句都不滿意似的,年輕的店員比較冇禮貌。明顯感受得到想你快點離開。位置不多,亦不會讓你揀選座位。

2024-09-17
  • 卡邦尼意粉
2024-09-11 158 views
放咗工同事黎chill下,日日行過都唔知呢度原來有扒食。諗住兩個女仔叫一個扒一個意粉share,再為食叫個Crepe做甜品。千算萬算計漏左個扒會跟一客份量都幾多嘅薯條,好彩個薯條係我地鍾意食嘅粗直薯條,仲炸得好香脆內軟,飽住都食得哂~肉眼扒真係不宜太熟,基本上次次叫5成真係剛好。好有炭香味,好juicy好淋,呢個安格斯肉眼扒有扒邊肥膏,令個扒更香~最初以為香辣鮮蝦意粉寫住Spicy會好辣,原來只係有辣香,反而茄汁味重,掛汁好靚,蝦有成6隻,好味~黎呢度梗係食個Crepe啦,紅豆抹茶忌廉可麗餅同頭先食嘅扒同意粉一樣,賣相都好吸引。不得不讚抹茶味真係好濃,即使有紅豆蓉同cream,都搶唔走抹茶味,餅皮濕滑帶蛋香,我地揀左榛子醬雪糕配搭,榛子醬濃而唔會太甜,榛子控抹茶控必食。
安格斯肉眼扒
香辣鮮蝦意粉
安格斯肉眼扒
香辣鮮蝦意粉
2024-08-29 328 views
決定俾多次機會佢,今次好啲,至少真係要再嚟食嘅話,都會有嘢可以再叫。手撕豬肉漢堡嘅豬肉微辣好juicy,包亦好軟熟,雖然烘過但唔會成個包硬到𠝹咀,鬆鬆軟軟又有啲脆口👍🏼但係跟餐個薯條都仲係有浸油益味,係好犀利嗰隻…今次呢個雞肉牛肝菌忌廉意粉都唔錯,creamy得來唔會好漏,好過上次個蕃茄肉丸意粉好多好多,可以encore。因為今次一家四口去食,驚唔夠食,我哋就叫多咗個蟹肉帶子Crêpe,但係我唔係好食到蟹肉,帶子都有三大粒嘅,但係賣緊$168 ,我食唔到蟹肉就真係覺得有啲貴。簡單啲嚟講,我唔會再喺呢度叫薯條同埋炸嘢🤪

簡單啲嚟講,我唔會再喺呢度叫薯條同埋炸嘢🤪
2024-08-29 190 views
最近舌尖愛上了它-Crepe Delicious ,位於利東街 的分店。走上二樓,坐得高,view 靚 d.望望餐牌,原來都幾多款菜式。加$38 就可升級套餐,有小食同飲品,當然升級啦!煙三文魚酥皮薄餅煙燻三文魚,既有咸香味又帶有柔軟的口感。餅皮烤得恰到好處,不會太硬也不會太軟,咬下去會發出脆脆的聲音,三文魚的味道恰到好處,不會太鹹也不會太淡,與餅皮完美融合。香烤西冷牛扒配薯條牛扒配薯條看起來相當誘人。牛扒烤得恰到好處 7 成熟,外表呈現出誘人的焦糖色,切開後肉質鮮嫩多汁,帶有適度的嫩度和咬勁。薯條也烤得金黃酥脆,沾上一些鹽和胡椒調味後口感更為出色。整個搭配看似簡單,但卻能突出牛扒和薯條各自的特質,相得益彰。紅豆抹茶忌廉可麗餅可麗餅看起來相當精緻美味。內餡則是綿密滑順的抹茶忌廉和紅豆餡料。兩種不同風味的餡料相互配合,既有抹茶的清香,又有紅豆的香甜,整體口感相當協調。配搭椰子雪糕,冷熱交替,提升了味道層次感。兩個小食牛油果吐司,看起來非常清新健康。吐司表面均勻塗抹了香滑的牛油果醬,搭配新鮮的蔬菜,整體口感清爽不油膩。香烤雞肉蔬菜沙律,可以看出食材新鮮,搭配恰當。雞肉塊烤制得恰到好處,保持

煙三文魚酥皮薄餅

香烤西冷牛扒配薯條

兩個小食

香烤雞肉蔬菜沙律,可以看出食材新鮮,搭配恰當。雞肉塊烤制得恰到好處,保持肉質的鮮嫩多汁,蔬菜爽脆可口,沙拉醬的調味也恰當,不會過於濃郁。

整體來說, 尼餐甚是滿足,無論小食,主食和甜品都美味,價錢吸引,值得舌尖再探味!
2024-08-26 279 views
位於灣仔利東街嘅「Crepe Delicious 」喺來自加拿大嘅西餐廳,主打法式可麗餅Crepe🥞,有鹹有甜可供選擇!😋仲有意粉、薄餅、奶昔、雪糕等等....店舖有上下兩層、Crepe 即叫即做!今次收工立即同朋友來試試!😎💃😍1. 安格斯肉眼扒(12oz),五成熟,剛剛好,肉質juicy又夠嫩滑,埋上燒薯一齊食,令人回味無窮!😬2. 煙三文魚牛油果🥑可麗餅,crepe皮薄,質感濕潤,香口軟軟的,三文魚的鹹香與牛油果的軟滑形成了強烈對比!上面的三文魚玫瑰花,十分漂亮,打卡一流!內裏還有紅洋蔥、馬蘇里拉芝士、奶油芝士,口感非常豐富!😍😋👍3. 紅豆抹茶忌廉可麗餅,抹茶🍵味道濃郁,不太甜又唔會苦,cream十分軟滑,今次我揀了椰子味🥥雪糕🍦,配合紅豆蓉一齊食,好有層次感呀!🤤😋🙌4. 特濃朱古力,濃厚的朱古力加上滑身的鮮奶,非常好味呀!😃Crepe Delicious: 灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖

2024-08-23 328 views
Crepe Delicious (Urban Cafe) (灣仔)灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖利東街呢邊真係出名多好野食,今次介紹呢間餐廳就喺利東街入邊,交通方便之外仲可以嚟呢度行吓睇吓燈飾。首先一入到嚟呢度嘅裝修同環境都好舒服,我哋坐喺樓上及Cafe,可以享受美食之外,仲可以望住樓下嘅利東街景。我就叫咗一個set dinner , 有Quinoa Avocado Toast, 應該無人會唔鍾意牛油果吧? main係Crab Meat Linguine,蟹肉十分之豐富,加埋香濃嘅芝士,好食到唔停得口。除咗叫set dinner我哋仲加咗一個Grilled Angus Ribeye, 7成熟,個人諗為煎得岩岩好,外表好香,內裏可以鎖住肉汁,一啲都唔乾,十分juicy ,另外仲有個焗蒜,越食越開胃。最後係一個朱古力嘅可麗餅,唔會太甜,亦都唔會太苦,外皮煙靭好有口感,啲cream又唔會太膩,總結嚟講呢度環境同埋食物我都覺得幾好,絕對唔會令到你後悔後黎食。#CrepeDeliciousHK #旺角 #灣仔 #上環 #香港美食 #可麗餅 #咖啡店 #打卡cafe #甜品
灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖

#CrepeDeliciousHK #旺角 #灣仔 #上環 #香港美食 #可麗餅 #咖啡店 #打卡cafe #甜品 #香港打卡 #香港必吃 #香港美食攻略 #香港探店
2024-08-19 291 views
灣仔利東街附近有間crepe,一共兩層,環境舒服~除咗crepe之外,仲有其他主菜同小食🫰🏻❥法式焗波士頓龍蝦配意粉 $328有得配意粉或者薯蓉我哋揀咗意粉~意粉調味較簡單,主要都係黑胡椒波士頓龍蝦啖啖肉肉質結實醬汁濃郁惹味仲有basil點綴❥紅豆抹茶忌廉可麗餅 $108抹茶味都算濃郁配料仲有白玉同紅豆仲有一球gelato有多款味道可以揀我哋揀咗雲呢拿❥Pink Lady $58❥Mango-go $58

❥法式焗波士頓龍蝦配意粉 $328

有得配意粉或者薯蓉
我哋揀咗意粉~
意粉調味較簡單,主要都係黑胡椒
波士頓龍蝦啖啖肉

我哋揀咗雲呢拿

❥Pink Lady $58

❥Mango-go $58
2024-08-15 358 views
早排去試咗灣仔利東街嘅crepe delicious,環境寬敞闊落 兩個人坐喺度傾吓偈好舒服~叫咗佢哋嘅卡邦尼意粉,肉眼牛扒配薯條,再加一個伯爵茶可麗餅做甜品~卡邦尼意粉係有加cream嗰種🤣🤣我超鍾意❤️牛扒叫五成熟 下次可能會考慮三成~~甜品好有驚喜,有外表之餘都好好味,伯爵茶唔會太甜啱啱好~下次會嘗試吓Tiramisu味~~係咁餐飯嘅完美句號☺️📍Crepe Delicious 地址:灣仔皇后大道東200號利東街地下G26及F26A號舖

卡邦尼意粉係有加cream嗰種🤣🤣我超鍾意❤️
牛扒叫五成熟 下次可能會考慮三成~~

📍Crepe Delicious
地址:灣仔皇后大道東200號
利東街地下G26及F26A號舖
2024-08-12 309 views
小編真係好鍾意食班戟🥞,今次黎試下呢間,果然delicious😋😂 佢地係嚟自加拿大🇨🇦既法式🇫🇷可麗餅🥞專門店品牌,每樣原材料都新鮮入口,班戟漿🥞甚至係由加拿大🇨🇦進口tim😜 啲班戟🥞香口軟熟,有好多唔同既配搭,鹹甜都一樣好食同出色😍 而且店員都好好禮貌,裝修亦紅同藍為主,摩登啲又襯翻法國🇫🇷顏色,之後都會黎翻兜🤩(5 😍 係滿分,🤩係半分)紅豆抹茶忌廉可麗餅 🫘🍵🥛🥞 - $108 (好味指數:😍😍😍😍🤩)甜品就試左抹茶味🍵既crepe🥞 個crepe🥞同cream都係抹茶味🍵既,感覺會有double滋味😜 個crepe🥞一樣濕潤軟熟,個抹茶🍵幾濃郁,唔會好甜,有清新既海苔香味,入口回甘唔會苦👍🏻 啲cream輕盈軟滑,唔會覺得漏~ 連埋上面煙煙韌韌既白玉 ⚪️同香甜綿密既紅豆蓉🫘一齊食層次豐富🤤 另外仲配左球雪糕🍦,小編揀左朱古力味🍫,感覺都幾夾~ 味道香濃醇厚,有啲可可獨有沙沙地既口感,質地軟滑,好食😋法式焗波士頓龍蝦 🇫🇷🦞 - $328 (好味指數:😍😍😍😍😍)除左crepe🥞之外,我仲試左個龍蝦🦞估唔到一樣咁正😌 廚師👨🏻‍🍳首先起左啲肉、籽同膏出黎再切粒,撈埋燈籠椒粒🫑

(5 😍 係滿分,🤩係半分)

法式焗波士頓龍蝦

除左crepe🥞之外,我仲試左個龍蝦🦞估唔到一樣咁正😌 廚師👨🏻‍🍳首先起左啲肉、籽同膏出黎再切粒,撈埋燈籠椒粒🫑、蘑菇粒🍄‍🟫、Parmesan cheese🧀、Mozzarella cheese 🧀、Cheddar cheese🧀,跟住再放翻喺個殼面再去焗,所以唔需要自己拆肉,依然可以啖啖肉咁食👍🏻 感覺幾新鮮,鮮甜彈牙,蝦味而且落埋3種芝士🧀之後有唔同層次既鹹香,有拉絲又濃味啲😜 連埋有煙燻香味既燈籠椒粒🫑同清香既蘑菇粒🍄‍🟫,口感豐富🤩 配埋旁邊軟滑既薯蓉🥔、爽口既紅蘿蔔仔🥕同蘆筍,整體都好食😋
北海道帶子蟹肉可麗餅

北海道帶子蟹肉可麗餅 ⚪️🦀🥞 - $168 (好味指數:😍😍😍😍)
Crepe 係一種黎自法國🇫🇷既傳統煎餅🥞,餅皮會比較薄身,質感濕潤,柔軟帶啲煙韌,亦有幾突出既蛋香🥚同奶香🥛 鹹食甜食都得😜 首先食左鹹既先,鹹既通常叫做Galette~ 今次呢個上面放左肥美飽滿既帶子⚪️,煎左金黃香脆,裡面係半生熟既,質感細嫩軟糯,味道鮮甜~ 裡面包左一梳梳綿密鮮味既蟹肉🦀,連埋面頭香口既木魚絲、圓潤清甜既牛油生菜🥬同埋溫和香甜既Mozzarella cheese 🧀醬,整體感覺鮮味又唔漏,如果醬再多啲就perfect啦😜

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍🤩
北海道帶子蟹肉可麗餅
2024-08-12 281 views
Crêpe Delicious Urban Cafe來自加拿大以創新可麗餅聞名🍴甜味鹹味同樣出色,另亦有小食/主食選擇,今次揀Dinner Set Menu加一份MainCourse 兩個人share,豐富亦性價比高 🆙 Calamari Ring新鮮炸香脆可口,如配返沙律醬應該會更好,同茄汁唔算好match主菜揀咗幾特別嘅 BBQ手撕豬肉酥皮pizza入口鬆化脆口,加上芝士,青椒,蕃茄仔,唔會好膩幾好食另外從menu 點咗Grilled Angus Sirloin $288牛味濃郁肉質軟稔,medium 熟性程度啱啱好 👌🏼 牛扒當然要配埋薯條,份量都幾多🍟🍟Double Chocolate Brownie Crepe濃厚朱古力布郎尼可麗餅,特意揀咖啡意式雪糕,中和一下朱古力甜味😋口感層次豐富包裹住嘅brownie外脆內軟,推介✨

Calamari Ring

主菜揀咗幾特別嘅 BBQ手撕豬肉酥皮pizza
入口鬆化脆口,加上芝士,青椒,蕃茄仔,唔會好膩幾好食

口感層次豐富包裹住嘅brownie外脆內軟,推介✨
2024-07-26
Dinner
1K
2024-08-10 241 views
下班後又走到囍帖街覓食,挑了一家來自加拿大的法式可麗餅專門店店舖共有兩層,環境簡約舒服,有主食供應經典西式餐廳設計,以紅、白、藍色為主調主打鹹甜法式可麗餅、手工意式雪糕、拉花咖啡及奶昔主菜法式焗波士頓龍蝦表面鋪滿芝士、甜椒及洋蔥等原隻龍蝦對半切開,起肉切件,肉質緊實彈牙可選配薯蓉或意粉!意粉以橄欖油及香草調味 12安士香烤西冷牛扒肉質厚嫩,口感軟腍多肉汁可選配燒薯、薯蓉或薯條!薯條新鮮炸起,金黃酥脆
店舖共有兩層,環境簡約舒服,有主食供應
經典西式餐廳設計,以紅、白、藍色為主調
主打鹹甜法式可麗餅、手工意式雪糕、拉花咖啡及奶昔
主菜法式焗波士頓龍蝦表面鋪滿芝士、甜椒及洋蔥等
法式焗波士頓龍蝦
原隻龍蝦對半切開,起肉切件,肉質緊實彈牙
可選配薯蓉或意粉!意粉以橄欖油及香草調味
12安士香烤西冷牛扒肉質厚嫩,口感軟腍多肉汁
香烤西冷牛扒
可選配燒薯、薯蓉或薯條!薯條新鮮炸起,金黃酥脆
2024-08-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Dinner
香烤西冷牛扒