2016-08-25 1571 views
本來係諗住去青葉飲茶的, 但原來已執左, 改左呢間酒樓, 都幾多人喎, 等左一陣有位. 地方光猛又新. 我們見到有特價點心呀.鳯爪排骨飯, 細細盅, 但都有四五件排骨及兩隻鳯爪, 都好足料, 排骨唔會好肥及都幾香, 有少少豆豉, 鳯爪都入味, 淋身的. 飯都唔會好淋, 啱啱好. 叉燒包, 三個的, 算大個, 蒸得幾靚, 入面的叉燒啱啱好, 唔會漏出嚟. 賣相整潔, 味道都好, 包夠淋及軟身, 叉燒唔會太甜, 唔會好肥. 適中. 好味道呀.牛肉都幾靚, 有些蔥粒, 好香, 唔會好實身的, 幾好. 都夠淋. 腐皮好味, 好香.燒賣四粒, 有蟹籽係面, 肥豬肉唔多, 都幾香, 有些蝦. 夠爽口, 好味.食物價錢都滿意
食物價錢都滿意
2016-07-01