2023-03-10 65 views
洋芋豆腐沙律 落單嗰陣諗左陣,load唔到洋芋即係薯片🤣,呢個清清地開個胃。軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅 忌廉飯餅有d 似意大利飯口感煙煙韌韌,入面有淡淡芝士味,加埋蟹籽卜卜脆,好好食。🔥宮寶雞丁扁意粉 強烈推介‼️呢個配搭好特別,唔試對唔住自己🤣。個汁好香濃,同埋d雞丁幾入味,而且九層塔炸過好香,大家唔好錯過。炸野菌拼盤裏面有4款菇 (金菇,雞髀菇,冬菇同茶樹菇),再加埋佢個特製醬汁,如果間嘢喺我屋企樓下我一定每日都會叫外賣煲劇食🤪🔥南乳炸雞翼 本身我自己都好鐘意食南乳雞翼,佢宜碟雞翼又夠脆,南乳味又夠濃,強烈建議佢整個南乳雞翼飯‼️泡麵&米飯煎餅 見到個名好得意就嗌咗,食落口好似韓國d煎餅咁,幾特別。米布甸 🍮 出面未見過,好香檸檬同肉桂味,口感好似食緊椰汁糯米飯咁,幾得意。Americano 食米布甸強烈建議要配Americao❗️可以去甜品嘅膩😌😌🔥Mocha (Peru Palo Blanco 75%) 有幾款單品朱古力做底,今次就揀咗peru palo,入口有少少酒香同花香味,上網見到肥雞拉花好靚,要求靚仔老闆拉,又真係拉到,老闆好勁👏👏Latte 出面好少有得揀豆,我地想要fruity

洋芋豆腐沙律

軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅

🔥宮寶雞丁扁意粉

炸野菌拼盤

🔥南乳炸雞

泡麵&米飯煎餅
見到個名好得意就嗌咗,食落口好似韓國d煎餅咁,幾特別。

米布甸 🍮

Americano
食米布甸強烈建議要配Americao❗️可以去甜品嘅膩😌😌

🔥Mocha (Peru Palo Blanco 75%)

Latte
出面好少有得揀豆,我地想要fruity d,老闆就推薦左我地飲埃塞俄比亞豆。
泡麵&米飯煎餅
軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅