近排尖沙咀新開左間由韓國人主理的韓牛烤肉餐廳。除咗有大隻靚仔Oppa幫您燒肉,佢哋啲韓牛全部都有晒證書,以貼地嘅價錢食到高質素韓牛🐂!嗌完嘢食店員就送上9小碟韓式小食比我地~ 擺靚靚之外,款款都好好食。 真係估唔到呢度嘅小食都咁用心製作,我哋最鍾意食係蛋捲同埋醃製木耳❤️🥢濟州黑毛豬新鮮五花肉黑毛豬肉肉質比較鬆軟肥美,亦比一般五花腩厚身。燒到外皮黃金焦脆,入口柔嫩多汁,好食🥢調味特選牛肋骨肉牛肋骨肉肥瘦均勻,經過特製韓式醬醃個,令肉汁更甜美,口感Q彈,一口咬落去,好幸福嘅感覺🥢韓牛生牛肉🥩生牛肉份量超多,口感黏滑細嫩,夾埋爽口清甜嘅雪梨和麻油,好惹味好好食🥢鐵板烤牛肉嫩配嫩豆腐湯套餐牛肉惹味~ 旁邊仲有一窩滑嘟嘟嘅嫩豆腐湯,泡菜辣味夠刺激,用嚟撈飯簡直一絕!

🥢濟州黑毛豬新鮮五花肉

🥢調味特選牛肋骨肉