想食傳統新鮮出爐烤鴨都唔係一件易事🥲俾我搵到呢一間選用上乘北京填鴨 以傳統掛爐烤製片皮鴨 一定要試吓佢🤓==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐤烤北京填鴨🦆皮脆肉嫩 配上清新青瓜 京蔥&哈蜜瓜 蘸著秘製的蜂蜜黃梅醬 加上煙韌餅皮 甜酸爽口👍🏻🍗意大利黑醋骨 甜甜酸酸 解油膩感之餘 口感層次豐富💯🐣雞絲粉皮 傳統中菜必食前菜🫶🏻濃郁嘅花生醬配合埋雞絲青瓜🥒非常出色🫶🏻🍲瑤柱蛋白炒飯 炒得好有鑊氣有旦白香🥚🥟南翔小籠包 食小籠包係考驗自己運氣嘅事 撞過皮好厚或者冇湯汁 估唔到呢間價錢經濟嘅餐廳 竟然食到皮薄餡靚嘅小籠包 個湯汁仲要勁多 可以飲足幾啖👍🏻🥧高力豆沙香蕉 🍨腰果露 飯後甜品呢個都好掂💯
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
🍗意大利黑醋骨 甜甜酸酸 解油膩感之餘 口感層次豐富💯