2019-03-27 153 views
呢日經過尖沙咀~見到呢間好特別既店鋪,原來係早前係面書見過人分享既新食店~所以就襯住呢個新鮮感同朋友試左個套餐~店鋪有設一d好似吧位既坐位,而店員都好熱心介紹~最後朋友揀左豬爽肉,我就想食香炸菇菇~本身我想試個涼茶啤~但朋友唔飲~所以又揀返汽水⋯留返下次去試~成個套餐價錢都唔算平,如果要當午餐應該就唔太飽喇~套餐配一款醬,我地要咸蛋黃醬,但一開始佢俾錯左我地,所以店員哥哥就俾返個咸蛋黃醬我地,我地可以試埋個菠蘿咕佬醬~我同朋都覺得咕佬醬比較普通~咸蛋黃醬就有d咸香~配埋豬爽肉食係邪惡既美食😂另外我比較欣賞佢個香炸菇菇,平時其地地方食都係切開一條條好多炸粉咁炸,但佢係成個無切,重要唔多炸粉~感覺好香口,又保留到菇菇既味道!總括黎講~呢個套餐係邪惡既不過都係好食既~無試錯~
所以就襯住呢個新鮮感同朋友試左個套餐~

總括黎講~呢個套餐係邪惡既
不過都係好食既~無試錯~
咕佬肉套餐配香炸菇菇
2018-12-13