2017-12-03 247 views
天氣涼涼地,想食放題,又好想食海鮮,朋友搵到間可以磯燒加放題嘅餐廳🍴,價錢而且唔貴,實惠,環境都好舒適,夠寬敞企理呢個即係磯燒嘅基本頭盤喇,有超過8種唔同嘅海鮮,首先最愛嘅大蝦,7節甘大,真係好吸引,仲有新鮮珍寶扇貝,好大粒,可以加小小水和蒜蓉一齊燒,鮮甜味出曬黎,唔會乾爭爭聖子皇更加係清甜脆口,好爽,珍寶蠔就建議一開始就燒,由於殼厚較其他海鮮慢熱,但係我自己都係加蒜蓉粒,好香甜,青口和鮮海蝦都好新鮮,海螺好快熟,太耐的話會有小小焦,都好好味清酒🍶煮大蜆好大粒,好清甜,就甘食已經好甜,肉好甜,好彈牙,粒粒都食到好正放題食物都好新鮮,刺身入口即溶,特別希凌魚好甜好脆,下下在口都係彈牙爽口,帶子好清甜,無雪味,甜蝦都好爽好甜,食得到嘅新鮮,三文魚頭燒🉐️岩岩好其他食物都好好味,特別鮮蟹粥,清甜到不得了,呢個價錢食到咁好味的,抵食

2017-11-28
$256 (Dinner)