2023-12-13
一次性極上蒸海鮮海鮮只係會提供一次,但份量都有好多的!會按照人數給予唔同嘅海鮮。我地係兩個人去食就係開邊琵琶蝦,四個人就會有開邊龍蝦。而海鮮都係會佈滿蒜但都唔會蓋過咗海鮮嘅鮮味,而海鮮都係好新鮮的!呢次食嘅一次性極上蒸海鮮,真係一個字嘅形容——正!👍🏻 店家選用嘅海鮮,新鮮到令人難以置信,簡直就似係剛剛喺海入面游咗出嚟,肉質彈牙得嚟唔失嗰種鮮味。佢哋採用嘅蒸法更係保住咗海鮮嘅天然鮮甜,每一啖都能夠品嘗到海鮮嘅精華,簡直係味覺上嘅珍寶。店哋仲巧妙地加咗少少調味品,例如薑絲同蔥花,做到提味嘅效果,但又完全唔會覆蓋過海鮮嘅原始風味。蒸魚嘅湯汁清澈見底,帶有海洋嘅鮮咸同甜,倒喺白飯上面,實在係絕配。😋 呢種貼心嘅烹調方式,真係令人嘆為觀止,每一次嘗試,都好似係在頂級料理界旅行一次咁,記憶猶新。我想,對於愛好海鮮嘅食客嚟講,呢度嘅蒸海鮮實在係一個夢寐以求嘅享受。除咗新鮮,烹調手法同埋服務都一流,絕對係一個令人心情愉悅嘅美食體驗。絕對會推薦俾身邊嘅朋友!🌟打邊爐同平時嘅打邊爐放題都係大同小異,有得任食肉包美國特選牛肩胛,優質豚肉和雞肉。另外,還有蔬菜等等的打邊爐食物,但去到最後先打邊爐真係唔太食到
海鮮只係會提供一次,但份量都有好多的!會按照人數給予唔同嘅海鮮。我地係兩個人去食就係開邊琵琶蝦,四個人就會有開邊龍蝦。而海鮮都係會佈滿蒜但都唔會蓋過咗海鮮嘅鮮味,而海鮮都係好新鮮的!呢次食嘅一次性極上蒸海鮮,真係一個字嘅形容——正!👍🏻 店家選用嘅海鮮,新鮮到令人難以置信,簡直就似係剛剛喺海入面游咗出嚟,肉質彈牙得嚟唔失嗰種鮮味。佢哋採用嘅蒸法更係保住咗海鮮嘅天然鮮甜,每一啖都能夠品嘗到海鮮嘅精華,簡直係味覺上嘅珍寶。店哋仲巧妙地加咗少少調味品,例如薑絲同蔥花,做到提味嘅效果,但又完全唔會覆蓋過海鮮嘅原始風味。蒸魚嘅湯汁清澈見底,帶有海洋嘅鮮咸同甜,倒喺白飯上面,實在係絕配。😋 呢種貼心嘅烹調方式,真係令人嘆為觀止,每一次嘗試,都好似係在頂級料理界旅行一次咁,記憶猶新。我想,對於愛好海鮮嘅食客嚟講,呢度嘅蒸海鮮實在係一個夢寐以求嘅享受。除咗新鮮,烹調手法同埋服務都一流,絕對係一個令人心情愉悅嘅美食體驗。絕對會推薦俾身邊嘅朋友!🌟 打邊爐
同平時嘅打邊爐放題都係大同小異,有得任食肉包美國特選牛肩胛,優質豚肉和雞肉。另外,還有蔬菜等等的打邊爐食物,但去到最後先打邊爐真係唔太食到太多嘢。 日式炸物串燒
炸物同串燒嘅種類好多都好吸引,每一款都係熱辣辣感覺係即叫即炸。外脆肉軟,超鐘意丸類同單骨雞翼!