2015-07-26
今日喺呢邊做完野~快手喺呢邊醫下個肚仔先~心血來潮想食日本野就去左呢頭~喺門口望左兩眼,服務員姐姐就黎招呼,見佢咁有熱誠,就決定入去坐下~睇睇張餐牌~款式一般,冇乜特別,只睇出品好快就點左几款心儀的食品,點左几款軍鑑,好快就上枱,紫菜爽脆帶有香味~唔會淋晒,唔錯~辣味三文魚,輕輕的辣味可以僅僅刺激你的味覺,唔錯~蟹子,芥末八爪魚,出品一般配料同壽司飯大約3:7 ,飯唔算太多~,而且粒粒分明,輕輕帶點醋味,我覺得OK三文魚腩同油金魚壽司 - 做出應有品質,且有好重的魚香味~意料之外~!海老三味,三款唔同的蝦有唔同的口感~而且相當新鮮,爽口得黎帶有蝦味~迷你炸鷄烏東 - 兩件炸鷄相信係炸好左好耐再拎上枱,唔脆又唔熱,感覺好肥膩,烏東最好的地方就係點浸都唔會太爛,煮得唔好食極都有限~!烏東份量真係好迷你,兩啖就KO左!!玉子壽司 - 招牌出品,出品一般~冇乜蛋香而且一D溫暖都冇感覺唔到玉子入面有乜野配料~比想像中失望左口魚裙邊 - 厚厚的魚裙邊,入口香濃的魚味喺口腔口混黎混去~真係唔捨得吞落肚~正!可能下午茶時間冇咩人~所以可以做下自己野,加上服務員時不時黎加水~又唔會打擾,感覺唔錯啊~臨走
就去左呢頭~喺門口望左兩眼,服務員姐姐就黎招呼,
好快就點左几款心儀的食品,
辣味三文魚,輕輕的辣味可以僅僅刺激你的味覺,唔錯~
蟹子,芥末八爪魚,出品一般
臨走前點都要去下洗手間洗個手先~
店舖本身冇洗手間設備~要解手的話要去商場的洗手間..要行到鬼咩遠.一個人黎的話就唔係咁方便了~
總括黎講...算係個坐得舒服唔錯的KILL TIME 好地方~!!