2022-06-10 43 views
💁🏻‍♀️喺中環上班嘅打工仔唔知大家有冇發現近排又開始回復唔使Work from Home嘅節奏,午飯時間又多咗唔同嘅人士排隊等位食飯。今日特登同同事諗住搵一間比較安靜嘅餐廳食午餐我哋因為太多嘢做所以想食得簡單啲最緊要快靚正。🥰咖哩椰菜玉子燒便當{68}🥰Hot Latte {42}便當份量又ok喎,夠哂飽肚。Latte拉花very good。味道也不錯。🙇🏻‍♀️呢間餐廳以中環來講,價錢較為平民價,唔算係一啲非常昂貴嘅餐廳啱晒月光族。我都幾欣賞呢間餐廳,因為佢哋嘅餐廳理念非常好,照顧左素食嘅朋友們。呢間餐廳嘅早/午/下午茶餐各有一款為素食,我同朋友都幾欣賞㗎,畢竟我哋最近都keep 緊fit。

🥰咖哩椰菜玉子燒便當{68}

🥰Hot Latte {42}

便當份量又ok喎,夠哂飽肚。
Latte拉花very good。味道也不錯。