2024-06-22
今個父親節,我同Mina搞左個小Party,去答謝平時為家庭付出的神隊友爸爸們,作為無飯主婦的我,所以我決定選擇~到會谷,去解決食物的問題😆只需於網站或whatapps 落單,於指定時間送到屋企,真係好方便呀🥰今次order 左以下食品:🌟老闆鮑魚瑤柱荷葉飯 (約2磅裝) 成個飯king size份量,米飯蒸得鬆軟,用上鮑魚、瑤柱等高級食材,荷葉香氣四溢,非常養生又美味。🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉 (約2磅裝) 海鮮新鮮多樣,薯蓉打得細滑,再配上香濃的芝士汁一齊焗,口感層次豐富🌟美式蜜汁即燒豬肋骨 (約12支骨) 豬肋骨燒得肉質軟嫩多汁,蜜汁醬汁醃得很好入味,送飯或就咁食,都好美味🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬 (12件)新鮮爽口的鳳尾蝦跟麵包一齊炸至金黃色,再塗上香濃的他他,美味又開胃🌟泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬 (900G) 春雞燒得皮脆肉嫩,配上泰式醬汁和炸得酥脆薯角,好有泰式風情🌟泰式滷水原隻豬手(1隻切件) 將豬手用泰式香料調味及滷水,豬手煮得軟嫩多汁,大廚已經幫手起肉,食時非常方便🌟紅酒燴牛肋條 (約2磅裝) 牛肋條燴得軟腍,肉味鮮嫩紅酒汁醬香十足,溫暖飽足的主菜。
今次order 左以下食品:
🌟老闆鮑魚瑤柱荷葉飯 (約2磅裝)
🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉 (約2磅裝)
🌟美式蜜汁即燒豬肋骨 (約12支骨)
🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬 (12件)
🌟泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬 (900G)
春雞燒得皮脆肉嫩,配上泰式醬汁和炸得酥脆薯角,好有泰式風情
🌟泰式滷水原隻豬手(1隻切件)
🌟紅酒燴牛肋條 (約2磅裝)
牛肋條燴得軟腍,肉味鮮嫩紅酒汁醬香十足,溫暖飽足的主菜。
🌟飛魚籽蟹肉水果撻 (12件)
甜咸相宜,什果及飛魚籽非常好的配搭,好有創意的甜品